28-годишната Виктория Апанасенко е доброволец към въоръжените сили на Украйна, където приготвя

...
28-годишната Виктория Апанасенко е доброволец към въоръжените сили на Украйна, където приготвя
Коментари Харесай

Мис Вселена: България показа кошница с рози, Украйна - вои...

28-годишната  Виктория Апанасенко  е доброволец към въоръжените сили на Украйна, където подготвя храна за армията. През останалото време работи в ресторант. Един ден, до момента в който мие пода на заведението, получава позвъняване от организационния комитет на състезанието " Мис Вселена ", с цел да показа страната на годишния интернационален конкурс.

Костюмът, с който дебютира, се споделя " Войн на светлината " (Warrior of Light).

Публиката в Хотел Hyatt в Ню Орлианс, Съединени американски щати, приветства украинката бурно, а видеото стана доста известно в обществените мрежи.

 

,,Костюмът " Войн на светлината " е въплъщение на вътрешната мощ на украинците, нашата храброст, увереност и обич към свободата, която тече във вените ни. Създадохме този костюм върху концепцията, че войната не може да пречупи силата ни и да обезцвети сърцата ни. Макар и пламтяща (в момента),  Украйна ще се възроди като феникс и ще заблести с ярки лъчи на добрина и религия Костюмът символизира и всяка жена, която се бори за своите права, независимост и бъдеще. Всеки от нас е войник на светлината . ", написа Виктория в Instagram профила си.

 Украйна, Мис Украйна, Мис Вселена, Miss Universe, Виктория Апанасенко, Войн на светлината, warrior of light, костюм,

Костюмът е дело на украинската художничка SOYKA. Размахът на крилата е 5 метра. Апанасенко споделя, че е основан в дългите студени вечери, на светлината от свещи, в условия на ракетни офанзиви и спирания на тока. След като завърши " Мис Вселена ", той ще бъде продаден на благотворителен търг.

Въпреки глобите, наложени ѝ поради войната, която стартира в Украйна, Русия също има своя представителка в състезанието, написа " Булевард България ".
 
Анна Линикова  обаче не се радва на същото внимание. 22-годишната Линикова е Мис Русия на 2022 година Работи като професионален модел от 16-годишна.

Костюмът, с който дебютира, се споделя,,Короната на Руската империя ".

,,Украинците умират и са бомбардирани от нахлуващите съветски терористи. Мис Русия е позволена в Съединени американски щати, където гордо върви по сцената на " Мис Вселена " с усмивка на лицето си, облечена в костюм, наименуван „ Короната на Руската империя “. Изглежда като невестата на Сатаната. ", написа консуматор в Twitter под видео ѝ от представянето.

Оказва се, че и България има претендентка за " Мис Вселена "  в лицето на Мис София от 2019 година -  Кристина Пламенова.

26-годишната българка е родена в Бяла Слатина. След като завършва със междинното си обучение, приключва компетентност " Право " в УНСС. В момента учи " Програмиране ", а в това време работи юрист във компанията на татко си и се развива като инфлуенсър.

Според уеб страницата на " Мис Вселена " Пламенова има глутенова назадничавост и е дипломат на акция против замърсяването на въздуха. Популяризация на последствията от световното стопляне е част от публичната ѝ активност. В обществените ѝ канали обаче не виждаме такова наличие.

На въпроса за какво би трябвало тя да стане идната Мис Вселена, Кристина Пламенова, дава отговор с откъс на Васил Левски: " Ако печеля, печели цялостен народ, в случай че изгубя, изгубвам единствено себе си ". В отговор на тази публикация, Кристина написа, че кошницата е всичко, което е могла да направи сама - " нямам спонсори, нито екип зад тила си, сама заплащам за всичко ".
 
Други участнички, които направиха усещане в състезанието, са представителката на Салвадор - . Красавицата излезе на подиума, облечена като биткойн.

Както и американката, на която несъмнено не ѝ беше леко да носи луната на гърба си.

Тежестта обаче си заслужава, защото  Арбони Габриел стана победителката на 71-вото издание на " Мис Вселена " .

" Мис Вселена " е един от най-гледаните състезания в света с приблизителна публика от над 500 милиона фенове в над 190 страни. Други от най-големите интернационалните формати за хубост са " Мис Свят ", " Мис Интернешънъл " и " Мис Земя ".

Организатор на състезанието " Мис Вселена " е основана в Съединените щати и Тайланд организация " Мис Вселена ". Настоящ притежател е конгломерата JKN Global Group. Телевизионната мрежа Телемундо има лицензионните права за лъчение на състезанието до 2023 година

През есента на 2022 година JKN закупи " Мис Вселена " от медийния мултихолдинг Endeavor Group. Сделката е на стойност 20 милиона $.  Това, което е забавното е, че за първи път жена е собственик на състезанието в 71-годишната му история.  Става въпрос за тайландската бизнесдама и трансжена Ан Джакапонг Джакраджуратип.

Самата Ан е риалити звезда в родната си страна, където се е появявала в локалните версии на „ Project Runway “ и „ Shark Tank “. Джакраджуратип оказва помощ и за основаването на " Life Inspired for Transsexual Foundation ", нестопанска организация за правата на транссексуалните. Бизнесдамата твърди, че придобиването от нейната компания на марката " Мис Вселена " е „ мощно, стратегическо допълнение към нашето портфолио “.
 
Преди Endeavor Group да купи състезанието през 2015 година, той е благосъстоятелност на Доналд Тръмп от 1996 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР